Der var engang – Lee jeans

Lee Jeans er også det ypperste indenfor denim jeans, hvor konkurrenterne må kigge langt ud i horisonten efter den succes Lee har opnået.

Hvis du mangler et par unikke cowboybukser til hverdag eller fest er Lee Jeans et oplagt valg, da du her får kvalitet og moderne designs.

Især kvaliteten skinner igennem alle produkter fra Lee’s produktportefølje, som heller ikke kun tæller jeans den dag i dag. Tværtimod er Lee Jeans blevet et all-around mærke, forstået på den måde at man finder mange forskellige beklædningsdele i sortimentet.
Et mærke der har overtaget i øjeblikket er Mos Mosh og det er ikke kun på bukser og jeans siden.

Selvom Lee Jeans har udvidet produktporteføljen er denim stadig den bærende kraft, som kollektionerne er bygget op omkring. Man har dog set en tendens til flere og flere ikke-denim produkter i kollektionerne.

Der var engang…

Hvis man skal opsummere historien bag Lee Jeans, må man kigge langt tilbage i historiebøgerne. Således blev mærkets første produkt lanceret helt tilbage i 1889 (!) – Lee har altså være på markedet i mere end 100 år, hvilket er en imponerende bedrift i sig selv.

Det startede dog ikke med jeans, men derimod med arbejdstøj. Grundlæggeren, amerikaneren Henry David Lee, startede således med at producere holdbart tøj til de mange amerikanske arbejdere.

Han var frustreret over den dårlige kvalitet af tøj fra udlandet, hvorfor han startede produktionen af sit eget. Jakker, bukser og andet arbejdstøj fløj pludselig ud fra produktionslokalerne, hvorefter Henry David Lee så de mange muligheder og grundlagde det var i dag kender som Lee Jeans.

Vi skal dog helt frem til 1970’erne for at finde mærkets helt store gennembrud. Her var det særligt hipsters der tog denim jeans til sig; den store succes i dette årti har været stærkt medvirkende til at forme det Lee vi kender i dag. Siden har Lee Jeans ikke set sig tilbage, hvorfor man stadig finder dem helt til tops, når man kigger på populære modemærker og ikke mindst denim producenter.

Lee Jeans – den voksende produktportefølje

Der er ingen tvivl om, at Lee Jeans stadig har bukser som kernekompetence. Ikke desto mindre er flere produkter dog kommet til produktsortimentet, hvilket dog kun skal ses som værende positivt. Således viser dette mærkets innovative evne, som er så utrolig vigtig i disse år, hvor konkurrencen i modebranchen er blevet skærpet markant.

Denim jeans er dog som sagt stadig det primære; disse er da også utrolig populære (og har været det længe), hvilket primært skyldes den høje kvalitet. Herudover har man dog også fornyet sig designmæssigt, således kvinder i alle aldre stolt kan vise bukserne frem. Lee Jeans har altså formået at udvikle sig og tilpasse sig markedet som det ser ud i dag, noget som har vakt stor respekt i branchen. De mest populære jeans modeller i øjeblikket er Lee Scarlett og den nye Lee Emlyn. Den mest populære i gennem tiden har dog været Lee Marion som der altid vil være kunder til.

Der er mange fordele forbundet med Lee Jeans. Du får således førsteklasses jeans i et lækkert design, som har en enorm god pasform og desuden er behagelige at bærer. Derfor passer tøjet perfekt til alle begivenheder, lige fra arbejdet i hverdagene til byture med veninderne.