Få råd til mere tøj og fashion

Er du typen, der er helt vild med det rigtige tøj, så ved du, at det kan blive ret dyrt i længden, når du altid skal være med på moden.

Den ændrer sig nemlig konstant, og det betyder, at der sommetider skal nogle radikale ændringer til i din garderobe, hvis du ikke skal falde bagud af dansen.

Tilmed skal du jo være opmærksom på årstiderne, der ændrer sig konstant, og i takt med det skal din garderobe også ændre sig.

Det kan hurtigt blive en dyr omgang, men heldigvis er der nogle smarte råd, du kan bruge, og som kan give dig lidt flere penge mellem hænderne. Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at få råd til lidt mere tøj.

 

Sælg ud af dit gamle tøj

Skal du være med at på modebølgen hele tiden, vil der hurtigt opstå pladsmangel i dit klædeskab. Når den situation opstår, er det vigtigt, at du ikke bare smider dit tøj ud, fordi der er potentielt ret mange penge i at sælge det.

Rundt på Facebook samt andre internetsider har du mulighed for at fremvise dit tøj for private, som dermed kan give bud på tøjet eller købe det til den pris, du udbyder det til.

Det er en fantastisk løsning for dig, hvis du skal have fat i noget nyt tøj, og i mange tilfælde kan salget af dit gamle tøj få fyldt din pengepung godt op, hvorfor det bliver lettere økonomisk for dig altid at være med på beatet.

 

Hold øje med rabatkoderne

Selv de helt store tøjsider lokker med rabatter af og til, og her skal du være klar, da du potentielt kan spare rigtig mange penge.

For at få rabatterne kan det være en fordel at følge deres sociale sider, hvor virksomheder ofte promoverer deres tilbud, hvorfor det så ikke går din næste forbi, når du kan lave et godt køb.

Derudover findes der sider, som viser alle de mulige rabatkoder, du kan bruge rundt om på nettet. Du taster blot den side, du vil købe fra ind, og så viser den, om der er nogle mulige rabatkoder.

Et sidste råd er, at du ser, om du kan få procenter ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev. Virksomheder vil gerne have dig på deres e-mail-liste, og derfor tilbyder de ofte 5-20% bare for, at du tilmelder dig.

 

Den heldige vej til penge

Den sidste vej er i højere grad baseret på held end de to ovenstående, men det er også noget, du kan overveje.

Er der en sportsgren, du ved meget om, kan det være en mulighed for dig at begynde med at oddse, spille Lotto eller noget helt tredje? Se mere på casinolistings.dk.

Rammer du først den gevinst, skal du i hvert fald ikke længere tænke på, om der er nok penge til tøj.