Gårsdagens trend

Mange trends er kommet og gået i modeverdenen i de sidste mange år. Nogle har haft stor succes og enorm popularitet. Nogle forbliver og går aldrig af mode. Nogle forsvinder så hurtigt, som de dukkede op.

Men andre kommer i disse tider, og kommer for at blive! Jeg hentyder naturligvis til den fantastiske og uundgåelige supertrends, silkeskjorten, som for nyligt er dukket op i den kvindelige modeverden, og som er kommet for at blive. I hvert fald, hvis det stod til mig.

Hvis det var mig, der bestemte

Hvis det stod til mig, var der dog mange ting, som ikke var, som de er nu. Det gælder blandt andet i modeverdenen. Jeg synes for eksempel, det er en katastrofe, at orange er blevet den nye pink. Pink eller bare lyserød er og bliver min ultimative yndlingsfarve, men også den ultimative tøsefarve, og den vil aldrig kunne overgås på nogen som helst måde, og da sleeeet ikke af orange?

De må da være skøre, dem der har fundet på den tåbelige idé. Jeg er i hvert fald overbevist om, at det bare er en fase, der skal overstås, og pink skal nok vende stærkt tilbage før eller siden. Under alle omstændigheder lever den i hvert fald stadigvæk i bedste velgående i mit tøjskab.

Apropos pink, lyserød og tøsefarver i det hele taget, så har jeg næsten lige købt den flotteste lyserøde silkeskjorte til mig selv, og den klæder ikke blot mig, den klæder også bøjlen i mit klædeskab, min gine og alle de mange steder, den allerede har haft fornøjelsen af at hænge.

Silkeskjorter er uden tvivl så populære, fordi de kan anvendes i alle anledninger og altid ser lige godt ud. Silkeskjorter kan bruges til både familiefødselsdage, byture, biografture, restaurantbesøg og selv i skolen og på jobbet.

Derudover passer silkeskjorter naturligvis ud fra, hvilken farve de er, til det meste. Men det klart flotteste outfit, man kan danne med en silkeskjorte er, efter min mening klart, hvis man kombinerer en hvid silkeskjorte med en lille, sort nederdel, et par sorte nylonstrømper og en lang halskæde af en art.

Så kan man altså ikke gå helt galt i byen, for det er uden tvivl en sikker vinder hver gang.

Trend-feberen

I det hele taget er silkeskjorter en nye trend, som ikke har brudt igennem og overbevist alle piger og kvinder, men det skal nok komme, det er jeg slet ikke i tvivl om. Inden længe har trend-feberen spredt sig ud over hele landet og har smittet enhver kvinde eller kvindelige sjæl.