Mode med en spraglet stil

Hvor man tidligere gjorde alt hvad man kunne for at holde alt tøj i neutrale pastelfarver, har denne tendens ændret sig. I dag handler det nemlig om at være så spraglet som muligt.

Går man rundt i byen vil der ikke gå lang tid før man har set de første fem mænd med spraglede skjorter med blomster på. Det er også en tendens, der kan ses når man besøger Chopin, som er en god og kompetent butik med godt tøj.

Her kan man nemlig se hvordan de forsøger at have noget tøj til enhver stil. For selvom de har meget af det spraglede tøj fra for eksempel One Two Luxzuz så har de også mere afdæmpet tøj.

Det betyder, at deres kunder aldrig går galt i byen når de går ind i butikken for at finde noget nyt til garderoben.

Festlige bluser til de friske kvinder

Det er ikke kun mænd, som kan nyde de mange spraglede skjorter man finder for tiden. For også hvis man er kvinde kan man finde nogle smukke skjorter – eksempelvis varianterne med flotte farver og fine mønstre fra One Two Luxzuz.

Dette mærke her enorm fokus på design, kvalitet og det at kunne klæde sig unikt og afspejle ens personlighed i ens eget look. Det bliver i den grad muligt med de mange fine bluser og skjorter fra dette mærke.

Du kan finde alt fra simple designs med elegante detaljer i én farve til mere friske designs, hvor du finder fine mønstre, flere farver og unikke detaljer i tøjet.

 

Tag manden med i Chopin

Ofte er der en person i parforholdet, som er bedre til at shoppe end den anden. Det skyldes måske, at vedkommende bedre kan lide det eller blot er hurtigere til det.

Hvis man er personen, der er bedst til det bør man af og til tage sin partner i hånden – og oftest er det jo dig, som kvinde, der er det.

Men derfor kan du stadig godt tage manden med i tøjbutikken – eksempelvis i Chopin hvor du finder alle de lækre sager fra One Two Luxzuz.

Det store udvalg og venlige personale gør også, at din mand næppe vil falde i søvn af kedsomhed, men i stedet for vil være interesseret i det tøj du prøver. For du vil uden tvivl finde noget der bringer både det smukke og sexede frem i dag – noget enhver mand sætter pris på.