Mode, trends og store smil

Mode og lækre brands er i højsædet her hos Chopin. Vi sætter en dyd i at være fuldstændigt opdateret på de nyeste trends og seneste kollektioner. Vi elsker at videregive dette til vores kunder ved at kunne tilbyde et stort udvalg af forskellige designermærker. De er noget for enhver smag, og helt sikkert også for dig.

Chopin er både en fysisk- og online tøjbutik. Den fysiske butik finder du i Charlottenlund på Jægersborg Allé 17. Her står vores søde medarbejdere altid klar til at hjælpe dig med at finde lige det, du mangler. Er du i tvivl om din stil eller kunne tænke dig lidt modetips, vil vi hellere end gerne hjælpe dig med dette og mere til.

I vores øjne er det vigtigste, at vores kunder får en god oplevelse og får svar på de spørgsmål de end måtte have om størrelser, modetendenser, vores mærker eller noget helt fjerde. Derfor går vi højt op i god kundeservice og møder alle, der kommer ind i butikken med et smil og åbenhed.

 

Stort udvalg at kvalitetsmærker

En anden ting vi går højt op i her hos Chopin, er modetøj til kvinder af god kvalitet. Derfor er alle vores brands, kollektioner og varer nøje udvalgt med en sans for detaljen. Alt vores tøj, sko, accessories og andre varer har derfor et højt kvalitetsniveau.

Et godt produkt er nemlig både noget, der er behageligt at have på, som har en god solid kvalitet og selvfølgelig noget, som du føler dig fuldstændig tilpas og lækker i. Vi ved udmærket godt, at der intet bedre er, end at føle sig selvsikker i det man iklæder sig.

Vores tøj- og skomærker her i Chopin er alle noget helt for sig. Det er gode brands, du ikke finder overalt. Derfor er du garanteret at finde lækre varer, som du ikke ser på alle og en hver. Der er derfor mulighed for at pleje den unikke og personlige stil her hos os.

 

Prøv tøjet på i vores butik eller shop online fra sofaen

Fordelen ved at komme forbi vores fysiske butik er netop, at du kan prøve det hele på og mærke, hvordan det føles for netop dig, at have et par af vores lækre bukser eller en af vores smukke kjoler på. Således er du sikret at finde den perfekte størrelse og model.

Vi opfordrer derfor også vores kunder til at prøve, føle og mærke alt det de vil på vores spændende varer, for at være fuldstændig sikker inden man køber. Det mener vi, er vigtigt for at sikre fuld tilfredshed med et køb.

Der er også rig mulighed for at bruge vores hjemmeside, og finde de varer du ønsker dig til din garderobe her. Der er nemlig også mange gode fordele ved at handle online. Der er mange muligheder, og vi står altid klar til at hjælpe, hvad enten du køber online eller i butikken i Charlottenlund.

Vi er glade for at kunne byde dig velkommen her hos Chopin!