Mos Mosh – en dansk design darling

Mos Mosh er et dansk fashion mærke stiftet i maj 2010 i den danske by Kolding i Jylland. Til at starte med var visionen, at skabe det perfekte jeans og bukse brand. En vision de hurtigt fik succes med. Grundet jeansnes høje kvalitet, komforten, den tæt på helt perfekte pasform og det klassiske design, blev Mos Mosh på rekordtid populære blandt kvinder over hele Europa.

Stifterne selv mener, at det er deres store passion og grundlæggende interesse for jeans, der kan tage æren for mærkets store popularitet. Naturligvis kombineret med et unikt øje for trends og materialer af højeste kvalitet. Mos Mosh jeans placerer sig i den dyrere ende af prisparameteret, når det kommer til dametøj, til gengæld vil de skabe glæde og komfort mange mange år frem i tiden.

Meget mere end bare jeans

Men faktisk er Mos Mosh i dag meget mere end blot jeans og bukser. Kollektionen tæller nu alt hvad den moderne, kvalitetsbevidste kvinde måtte drømme om. Udover bukser kan du lade dig friste af mærkets feminine og elegante jakker, af deres skønne kjoler, deres velsiddende nederdele samt deres trendy og anvendelige toppe og bluser.

Kort sagt er Mos Mosh din genvej til en klassiske, velsiddende og fuldendt garderobe der holder sæson efter sæson. Iklæd dig Mos Mosh til en dag på kontoret, til middag med kæresten eller til en bytur med veninder – samtlige styles i kollektionen kan nemlig dresses op og ned efter anledning.

 

Her kan du købe Mos Mosh

Nøjagtig som det er tilfældet med andre store fashion-brands, så forhandles Mos Mosh både i Danmark og i en lang række af Europæiske lande. Det kan købes i fysiske butikker samt hos diverse online forhandlere. For travle kvinder med en hektisk hverdag, kan det godt være svært at finde tid til shopping – i hvert fald i butikkernes åbningstider. Her kan nethandel være et kærkomment alternativ.

Når du shopper tøj på nettet, kan du nemlig klare indkøbene, lige når det passer dig. Tag plads i sofaen, tænd for computeren og lad dig inspirere af de mange moderne Mos Mosh styles. Tag dig god tid til at finde dine favoritter og kig udvalget nøje igennem.

 

Tysk kaitalfond nu ejer af Mos Mosh

Ejer Kim Hyldahl, har frasolgt 69 procent af aktierne i selskabet til den tyske kapitalfond Findos. Det er derfor nu Fonden der har det sidste ord. Skal vi kikke på hvordan det så plejer at gå med salg af danske modefirmaer til store fonde, så tegner det ikke godt for forbrugeren.

Disse modefirmaer har det med at blive ret ensrettede pengemaskiner hvor alsidigheden i kollektionerne begynder at mangle. For rette op på det manglende salg starter de så på at lave deres egne butikker.