New Balance – sneakers og sportswear

New Balance er et veletableret brand, der forstår, hvad det vil sige at skabe lækkert fodtøj, sportstøj og -udstyr. Specielt anerkendt er de for deres sneakers kollektioner, der har vundet manges kærlighed igennem årene.

Sneakers er noget af det mest moderne, du kan tage på fødderne i øjeblikket, og hvor heldigt er det lige, når det samtidig er noget af det lækreste, du kan stikke fødderne i. En særlig populær sneakersproducent er New Balance.

Det amerikanskbaserede multinationale New Balance har mange års erfaring i branchen med deres opstart i 1906, og firmaet har siden udviklet sig til at være en af de største og mest anerkendte producenter på verdensplan.

Designteamet bag har virkelig fundet formlen på den ene vellykkede kapagne efter den anden. I sæsonens populære farver skabes de lækre sko med det sporty og afslappede look. Læs om dem her.

 

Kvalitet og et blik for individualitet

Hos New Balance bliver der ikke gået på kompromis med hverken kvalitet eller komfort. Skoene bliver lavet i de bedste materialer, hvilket også øger soliditeten i skoen. Det er altså en investering, som vil kunne holde mange år. Du vil elske disse sneakers, da du med sikkerhed vil kunne holde ud at have dem på i mange timer af gangen. De kan både bruges til lange gåture og til lange dage på kontoret. Dine fødder vil virkelig sætte pris på dette valg.

Noget af det kendetegnende ved New Balance sneakers er nemlig også mixet af forskellige materialer med formålet at skabe en sko, der er lidt ud over det sædvanlige.

Kvalitetslæder, lækre stoffer og hård gele for anderledes effekter er bare nogle af de måder, hvorpå New Balance tænker ud af modeboksen.

Derudover er der også omtanke for, hvor forskellige fødder kan være, og dette varetager New Balance ved at have et øget udvalg af forskellige skostørrelser. På den måde er chancen endnu større for, at du kan finde en perfekt størrelse til din unikke fod takket være New Balance.

 

New Balance til enhver kvinde

Der er en New Balance model til en hver kvinde. Selvom skoene har et sporty look, kan du sagtens kombinere dem til fine kjoler og pæne bukser. Det kontrastfyldte outfit er nemlig mere populært end nogensinde.

Det gode ved de mange varianter er, at trods den røde tråd i designet skiller de sig ud fra kollektion til kollektion, men i lige så høj grad ud fra farvevalget. Der er de enormt populære hvide sneakers til den stilsikre kvinde, de sorte modeller til den rå stil eller de lyse, nedtonede farver såsom grå og støvet rosa, som passer perfekt sammen med den klassiske garderobe. Og så er der de mange andre skønne farver, som passer til alle, der har lyst til at hoppe med på moden.

Her hos Chopin elsker vi også New Balance. Se hele udvalget her. Derfor har vi udvalgt en række lækre sneakers modeller, som hver især har deres unikke look. Derudover tilbyder vi også skønne kasketter og hættetrøjer – eller caps og hoodies, som kælenavnene til de moderne items lyder. Tag et kig i vores udvalg, og forkæl dig selv med indbegrebet af kvalitet.