Sko og støvler fra Via Vai

De fleste danskere har en travl hverdag, hvor der bliver tilbagelagt et utal af skridt både på arbejde, i skolen og i privatlivet. Livet er derfor for kort til at gå på kompromis med kvalitet og ikke mindst at gå i dårligt fodtøj. Det hollandske skotøjsmærke Via Vai er kommet til Danmark for at besvare alle dine bønner om sko og støvler.

Mærket er etableret i 1992 af hollænderen Ruud Pessers, der har mange års erfaring fra læder- og fodtøjsindustrien i Italien, et land der om nogen har udmærket sig i kvalitetsbevidste sko og støvler og ikke mindst med moden i mente. Når du køber sko og støvler fra Via Vai er du derfor sikker på, at de er kvalitetsstemplet og det er din garanti for, at du ikke ender med ømme fødder sidst på dagen.

Via Vai leverer i dag moderigtigt og komfortabelt Via Vai til kvinder i det meste af Europa. Her hersker der nemlig en filosofi om, at komfort ikke behøver at være ucharmerende eller ude af sync med tidens mode. Derfor lancerer Via Vai også fremsynede kollektioner, med en kanon god pasform. I sortimentet fra Via Vai vil du finde alt fra loafers til formelle arbejdsdage, sporty sneakers til et casual outfit og støvler, du både kan bruge i sne, slud og hvis du skal i byen. Via Vai er altså et utroligt alsidigt mærke, der løbende fornyer sig og ligeledes fornyer din optik af skomode.

Til alle kvinder

Det hollandske mærke har ikke fastlagt sig på en bestemt stil, så uanset hvad du er til, kan du finde sko og støvler fra Via Vai, der passer til dig og din hverdag.

Via Vai siger selv, at de gerne vil inspirere ambitiøse kvinder verden over, til at forfølge deres egen sti og rejse. Sulten på ambitioner ses også i Via Vais egne sko og støvler. Virksomheden har i dag mere end 600 verdensomspændende forhandlere, som løbende samler global feedback fra kvinder rundt omkring i hele verden. Det betyder også, at både sko og støvler fra Via Vai løbende optimeres og forbedres, så alle kvinder får endnu bedre fodtøj.

Et par gode sko er nemlig ikke bare en materialistisk investering, men et stykke håndværk udført med omtanke og stolthed, som du kan bruge og værdsætte i mange år frem.